Dobrý den,
potřebují poradit nechce se mi zobrazovat obrázek tlačitka "NOVÝ OBRÁZEK" i když jsem přidal tento řádek "img_button_upload_image = button_upload_image.gif*25*96" do "imageset.cfg" a nahral obrázek toho tlačítka do spravné složky.Nevíte kde by jinde mohl být problém?
[VYŘEŠENO] php gallery 1.1.6 problém
-
- Administrátor
- Tykání: Ano
Re: php gallery 1.1.6 problém
Po změně v souboru imageset.cfg se musí v administraci obnovit sady obrázků. Jinak ještě doporučuju pročistit cache fóra a cache prohlížeče, což je většinou "ctrl+F5".
Pročistil jsem cache fóra i prohlížeče, obnovil obrázky a stále nic.
-
- Administrátor
Upravil jsi správný soubor imageset.cfg? Měl by to být tento:
Důležitá je ta složka cs a taky se to musí udělat pro všechny používané styly.
Code: Select all
styles/název_stylu/imageset/cs/imageset.cfg
Ano upravil, udělal jsem všechno podle návodu a nic. Taky nevím kde by mohl být problém.
-
- Administrátor
U jednoho MODu se mi stalo, že mi tlačítko blokoval doplněk prohlížeče na blokování reklamy, ale u galerie by to mělo být v pořádku.
Určitě se tlačítko jmenuje správně button_upload_image.gif?
Jinak bych to asi musel vidět, tzn. že bys mi mohl někam, kde se nemusím přihlašovat, poslat zabalenou složku s tvým stylem. Mám na testovacím fóru nainstalovanou galerii a tak to můžu zkusit. Popřípadě, jaká je adresa fóra?
Určitě se tlačítko jmenuje správně button_upload_image.gif?
Jinak bych to asi musel vidět, tzn. že bys mi mohl někam, kde se nemusím přihlašovat, poslat zabalenou složku s tvým stylem. Mám na testovacím fóru nainstalovanou galerii a tak to můžu zkusit. Popřípadě, jaká je adresa fóra?
-
- Administrátor
Jé Blender. Zrovna jsem se sním začal učit. Doufám, že se fórum rozjede.
Jinak jsi zapomněl zkopírovat soubor gallery.css do styles\se_square\theme a upravit soubor styles/se_square/theme/stylesheet.css. Vypadá to, že se šablony stylu (kromě overall_footeru) dědí z prosilveru, tak to by tohle měl být jediný problém.
Pak máš špatně velikost tlačítka. Jedná se o dvojtlačítko, které se po kliknutí posune, proto musí bý šířka 25px a ne 50px.
Po úpravě musíš znovu obnovit skin stylu a jeho sadu obrázků a promazat cache (i cache prohlížeče).
P.S. Smažu ten odkaz na leteckou poštu, jestli ti to nevadí.
Jinak jsi zapomněl zkopírovat soubor gallery.css do styles\se_square\theme a upravit soubor styles/se_square/theme/stylesheet.css. Vypadá to, že se šablony stylu (kromě overall_footeru) dědí z prosilveru, tak to by tohle měl být jediný problém.
Pak máš špatně velikost tlačítka. Jedná se o dvojtlačítko, které se po kliknutí posune, proto musí bý šířka 25px a ne 50px.
Code: Select all
img_button_upload_image = button_upload_image.gif*25*110
P.S. Smažu ten odkaz na leteckou poštu, jestli ti to nevadí.
Už je vše OK. Děkuji za pomoc. A ten link můžeš v pohodě smazat.