aneb phpBB Galerie
Popis
phpBB Galerie je podle mě osobně jeden z nejlepších MODů pro phpBB. Galerie má obrovské množství funkcí, ale nejdůležitější je nahrávání obrázků do Galerie (tzn. na server s fórem). Pomocí Galerie lze přidávat i fotky do příspěvků, takže se nestane, že se fotky v příspěvcích ztratí, protože jsou na webu nedostupné. V Galerii je několik typů alb - normální, kategorie, soutěže (pro pořádání fotosoutěží) a osobní alba, o která se stará každý uživatel. U jednotlivých alb lze nastavit oprávnění stejně jako pro fóra v phpBB. Další docela zajímavou funkcí je cacheování různých velikostí jedné fotky, takže, pokud se použijí fotky z Galerie v příspěvcích, Galerie sníží webový provoz serveru, protože se obrázky nemusí nahrávat v plné velikosti a zmenšovat, ale načtou se rovnou menší (a pokud na obrázek někdo klikne, tak teprve potom se otevře v originální velikosti).
Odkazy
phpBB Galerii je asi nejlepší stáhnout ve fóru jejího autora. Překlad najdete v příloze na konci tohoto příspěvku nebo v Downloadech fóra.
Skrýnšoty
Několik (opravdu zlomek) skrýnšotů z nastavení Galerie.
Překlad
Pro samostatný překlad není potřeba instalační soubor, ale vzhledem k tomu, že jsem udělal tlačítko pro prosilver, jsem install.xml přidal, takže lze překlad i s tlačítkem nainstalovat pomocí AutoMODu.
Pokud najdete v překladu nějaké chyby, tak mi je, prosím, napište do odpovědi k tomuto příspěvku.