Nový firmware a oprava autofokusu pro Canony EOS 1D Mark III (v 1.2.5) a 1Ds Mark III (v 1.1.4)
Firma Canon oznámila nový firmware pro jejich fotoaparáty EOS 1D Mark III a EOS 1Ds Mark III, který
1. opravuje problém při použití Live View, kdy při zazoomování displej zčerná
2. opravuje problém s USB při komunikaci s PC, kdy, i když je USB kabel odpojen, fotoaparát zůstává v režimu komunikace a na displeji je zobrazen vzkaz „Busy“.
3. Upravuje a rozšiřuje nabídku chybových kódů, takže je snazší přijít na to, co se s fotoaparátem vlastně děje.
Firmware v 1.2.5 pro EOS 1D Mark III můžete stáhnout tady.
Firmware v 1.1.4 pro EOS 1Ds Mark III můžete stáhnout tady.
Kromě nového firmware firma Canon oznámila možnost kontroly a opravy problémů s autofokusem u fotoaparátů EOS 1D Mark III a EOS 1Ds Mark III (více tady).
Na českých stránkách Canonu jsem nic nenašel, tak jsem jim napsal email a doufám, že mi pošlou nějaké informace.
EOS 1D Mark III a 1Ds Mark III - nový firmware a oprava AF
Moderátor: leschek
- leschek
- Administrátor
- Tykání: Yes
- Kontaktovat uživatele:
Z Canonu.cz mi došla následující odpověď:
Přímej odkaz na registraci fotoaparátů k prohlídce najdete tady.Dobrý den,
Ano na www.canon.cz se můžete zaregistrovat a dočíst se pod jednotlivým produktem více.
http://www.canon.cz/Support/Consumer_Pr ... 1&type=faq
S pozdravem
podpis jsem smazal
- leschek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nový firmware pro 1Ds Mark III (verze 1.2.0) a pro EOS-1D Mark III (verze 1.3.0)
Firma Canon vydala nový firmware pro fotoaparáty Canon EOS 1Ds Mk3 a Canon EOS 1D Mk3, který přináší podporu pro WFT-E2 II (vertikalní držák na baterky s podporou přenosu souborů).
Firmware v 1.3.0 pro EOS-1D Mark III najdete tady
Firmware v 1.2.0 pro EOS-1Ds Mark III najdete tady
V obou případech musíte naspodu stránky souhlasit s licencí.
Firma Canon vydala nový firmware pro fotoaparáty Canon EOS 1Ds Mk3 a Canon EOS 1D Mk3, který přináší podporu pro WFT-E2 II (vertikalní držák na baterky s podporou přenosu souborů).
Firmware v 1.3.0 pro EOS-1D Mark III najdete tady
Firmware v 1.2.0 pro EOS-1Ds Mark III najdete tady
V obou případech musíte naspodu stránky souhlasit s licencí.
- leschek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: EOS 1D Mark III a 1Ds Mark III - nový firmware a oprava
Canon 1D Mk3 - firmware 1.3.1 a Canon 1Ds Mk3 - firmware 1.2.2
V Canonu vydali nové firmwary pro jejich profesionální zrcadlovky 1D Mk3 (1.3.1) a 1Ds Mk3 (1.2.2), který u obou fotoaparátů přidává možnost použití prostředního AF bodu při použití kombinace objektivu EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x a telekonvertoru, jejichž společná clona je maximálně f/8.
Firmware můžete stáhnout na následujících stránkách Canonu.cz:
Canon EOS-1D Mark III - firmware 1.3.1
Canon EOS-1Ds Mark III - firmware 1.2.2
V Canonu vydali nové firmwary pro jejich profesionální zrcadlovky 1D Mk3 (1.3.1) a 1Ds Mk3 (1.2.2), který u obou fotoaparátů přidává možnost použití prostředního AF bodu při použití kombinace objektivu EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x a telekonvertoru, jejichž společná clona je maximálně f/8.
Firmware můžete stáhnout na následujících stránkách Canonu.cz:
Canon EOS-1D Mark III - firmware 1.3.1
Canon EOS-1Ds Mark III - firmware 1.2.2