Co se ti zdá použitelnější im nebo ez portal oba je různě zkouším
a im se mi zdá trochu lepsí , zatím co mi vadí je že nejde stránka forum bez bloků
Co je lepší
-
- Administrátor
- Tykání: Ano
To je docela těžká otázka. Na svém normálním fóru používám ez portál a jsem s ním spokojenej, což platí i pro IM portál tady. IM je podle mě víc propracovanej, líp se s ním úracuje, protože všechno jde dělat přes administraci.
Na normálním fóru jsem používal původně IM a přešel jsem na ez, protože IM ještě nefungoval na CH bez problému, což už je teď vyřešeno. Takže, podle mě je lepší IM portál.
Na normálním fóru jsem používal původně IM a přešel jsem na ez, protože IM ještě nefungoval na CH bez problému, což už je teď vyřešeno. Takže, podle mě je lepší IM portál.
Nejsem si tím úplně jistej ,ale pokud si stáhneš TOHLE tak by měli jít přesunout bloky z headeru do dalších sloupečků a tím by se snad stránka bez levého bloku měla otevřít. Ale zatím jsem to nezkoušel.zatím co mi vadí je že nejde stránka forum bez bloků
-
Jo ted to ani skoušet nebudu musím rozchodit to svoje Je dobrý zě usamostatnejch stránek im portál můžeš vlžit různý kody css a srovnat stránky v css Tabulkyhtml mě totálně nejdou
Dělám ještě na inzerci skoro funguje ale
použil jsem v podstatě styl na otevření subfora a celé překopal
ještě to není ono ale časem to dodělám zatím to spustím normálně ve foru
Ještě nějakej řadič na stránky škoda zě na ch nejede to easy cms to je duper Myslým že ani nepojede do budoucna
Dělám ještě na inzerci skoro funguje ale
použil jsem v podstatě styl na otevření subfora a celé překopal
ještě to není ono ale časem to dodělám zatím to spustím normálně ve foru
Ještě nějakej řadič na stránky škoda zě na ch nejede to easy cms to je duper Myslým že ani nepojede do budoucna
-
- Administrátor
-
cms
Je to mod do fora ,ktery udělá /nevím jak to přesne popsat/ takový článkovač
stejné jako forum ale nechá se upravit na jiný dizain a nenaručí vzhled fora
Dobrá administrace
popis klik /články / otevře se stránka s názvama článků a pod názvem článků je zapsaná kategotie
klikneč na článek a můžes číst - přidat odpověd
klikneč na kategorii seznam článků číst přidávat
postraní sloupec kategorie + přidat budto nechat jaá jsem ho v predešlé verzy fora dal na spodek
byly k tomu bloky pro im portál ---seznam článků --nejčtenější-- nejnovější
tady malý obrázek

V modu ch je podle mě zbytečný jde jen o to že rozrazíš klasické forum od článků uživatelské rozhraní přehlednější nejsou to temata ale články
na phpbbhacks to nejak nemohu najít
stejné jako forum ale nechá se upravit na jiný dizain a nenaručí vzhled fora
Dobrá administrace
popis klik /články / otevře se stránka s názvama článků a pod názvem článků je zapsaná kategotie
klikneč na článek a můžes číst - přidat odpověd
klikneč na kategorii seznam článků číst přidávat
postraní sloupec kategorie + přidat budto nechat jaá jsem ho v predešlé verzy fora dal na spodek
byly k tomu bloky pro im portál ---seznam článků --nejčtenější-- nejnovější
tady malý obrázek

V modu ch je podle mě zbytečný jde jen o to že rozrazíš klasické forum od článků uživatelské rozhraní přehlednější nejsou to temata ale články
na phpbbhacks to nejak nemohu najít
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.