Čeština pro Advanced Double Activation Pack 1.4.11

Tady najdete moje překlady módů pro phpBB3
Topic
leschek
Administrátor
Reactions:
Tykání: Ano

Unread post by leschek »

Popis

Tento MOD přidává do administrace fóra několik užitečných možností, které pomáhají bojovat se spamem a se správou uživatelů: dvojitou aktivaci uživatelem a adminem (odtud je název MODu), vynucení změny emailu (dokud uživatel nezmění email nemůže na fóru nic dělat), autopročištění uživatelů podle různých možností (lze např. vyjmout z pročišťování skupinu uživatelů, uživatele, kteří mají určitý počet příspěvků atd.), umrtvení (deaktivaci uživatele).

Odkazy

MOD můžete stáhnout na phpBB.com a češtinu najdete v příloze na konci příspěvku nebo v Downloadech fóra.

Skrýnšoty

141

142

143

144

145

146

Překlad (nahoru)

Tentokrát musím napsat, že překlad byla docela pakárna, protože jednotlivý řádky překladu jsou rozházeny ve spoustě jazykových souborů a často ani tam nejsou na jednom místě. Překlad je možno instalovat pomocí AutoMODu (a tentokrát to má i smysl) nebo si otevřete install_mod.xml.
V překladu jsem použil slovo umrtvit uživatele (umrtvený uživatel) protože mi to připadá lepší než mrtvý uživatel (udělat z uživatele mrtvolu).
Pokud v překladu najdete nějakou chybu tak mi, prosím, dejte vědět ať ji můžu opravit.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by leschek on 11 Feb 2012 21:47, edited 10 times in total.
Reason: Aktualizace verze MODu
MAXimus
Reactions:

Re: Čeština pro Advanced Double Activation Pack 1.4.8

Unread post by MAXimus »

opět češtinka.....
leschek
Administrátor
Reactions:

Re: Čeština pro Advanced Double Activation Pack 1.4.8

Unread post by leschek »

Díky. Češtinka aktualizovaná.
leschek
Administrátor
Reactions:

Re: Čeština pro Advanced Double Activation Pack 1.4.10

Unread post by leschek »

MOD byl aktualizován na novou verzi 1.4.10, ale v překladu nejsou žádné změny, proto jsem nepřejmenovával balíček v prvním příspěvku.
leschek
Administrátor
Reactions:

Re: Čeština pro Advanced Double Activation Pack 1.4.11

Unread post by leschek »

MOD byl aktualizován na verzi 1.4.11. V překladu je malá změna v souboru s emailem. Překlad najdete v příloze na konci prvního příspěvku nebo v Downloadech fóra.