Čeština pro Skouatův Paypal Donation MOD 1.0.4

Tady najdete moje překlady módů pro phpBB3
Topic
leschek
Administrátor
Reactions:
Tykání: Ano

Unread post by leschek »

Popis

Pomocí tohoto MODu můžete uživatele vašeho fóra požádat o finanční dar pomocí Paypalu. Tento MOD je založen na Paypal Donation MODu od Stokera, má o něco více funkcí (správa měn, editace stránek) a je v databázi MODů na phpBB.com.

Odkazy

Paypal Donation MOD můžete stáhnout na phpBB.com. Překlad najdete v příloze na konci tohoto příspěvku.

Skrýnšoty

180

181

182

183

Překlad

Překlad lze nainstalovat pomocí AutoMODu. Některý věty jsem přeložil dost volně , proto, pokud najdete nějaké nepřesnosti nebo chyby, mi dejte, prosím, vědět. Za korekce překladu děkuji smieskovi.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
leschek
Administrátor
Reactions:

Re: Čeština pro Skouatův Paypal Donation MOD 1.0.2

Unread post by leschek »

MOD byl aktualizován na verzi 1.0.2, ve které jsou docela velké změny v jazykových souborech, takže doporučuju aktualizovat. Překlad najdete v příloze na konci prvního příspěvku.
MrPedro
Reactions:

Re: Čeština pro Skouatův Paypal Donation MOD 1.0.2

Unread post by MrPedro »

mame verzi 1.04, bude se upravovat?

Diky
leschek
Administrátor
Reactions:

Re: Čeština pro Skouatův Paypal Donation MOD 1.0.4

Unread post by leschek »

Díky za upozornění. Ježto MOD sám nepoužívám, tak jsem si nevšiml, že je nová verze. V jazykových souborech je docela hodně změn. Sice jsem MOD nainstaloval na testovací fórum, rychle prošel jeho nastavení a zdá se, že všechno funguje, ale pokud narazíte na nějakou chybu, tak mi dejte vědět.

Jo, v prvním příspěvku a v Downloadech je už aktuální verze překladu.